Vinterstövlar för barn i äkta läder med kaninmotiv och vita öron i en liten flickas fötter
Vinterstövlar i äkta läder med kaninmotiv för barn
1022,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vinterstövlar i äkta läder med kaninmotiv för barn

1022,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa vinterstövlar i äkta läder med kaninmönster är perfekta för kalla vinterdagar.

De är tillverkade av högkvalitativt äkta läder för överlägsen flexibilitet och hållbarhet.

Den söta, färgglada designen kommer garanterat att tilltala alla små fashionistas, och den mjuka innersulan håller barnens fötter varma och bekväma hela dagen.

Dessa stövlar är tillverkade av äkta läder av hög kvalitet, vilket gör dem extremt bekväma och varma. De har också ett sött kaninmotiv på framsidan, vilket gör dem perfekta för barn.

Mycket bekväm att bära!

Dessa vinterstövlar i äkta läder för barn är perfekta för kalla och snöiga dagar. Kaninmönstret är bedårande och stövlarna är mycket bekväma att bära. De har en innersula i päls som håller fötterna varma och torra hela dagen. Kaninstövlar i äkta läder för barn. Dessa stövlar är tillverkade av äkta läder, vilket gör dem mycket bekväma och varma. Kaninmotivet är bedårande och kommer att göra ditt barn till snöns kung eller drottning! Stövlarna har snörning så att du kan anpassa dem perfekt till ditt barns storlek.

Exceptionell hållbarhet för att klara vinterförhållanden

Vinterstövlar i äkta läder med kaninmönster för barn är ett perfekt val för föräldrar som värnar om kvalitet och komfort för sina barn. Dessa stövlar är tillverkade av högkvalitativt äkta läder och har en exceptionell hållbarhet som klarar de tuffaste vinterförhållandena. Designen är också mycket attraktiv, med ett bedårande kaninmotiv som barn garanterat kommer att älska. Dina barn kommer att älska dem, och du kommer att känna dig trygg i vetskapen om att de är väl skyddade mot vinterns påfrestningar.

Komfort är också viktigt!

Om du letar efter de perfekta barnskorna har du kommit till rätt ställe! Vår kollektion av barnskor erbjuder ett brett utbud av färger och stilar att välja mellan, så du kommer säkert att hitta något som din lilla älskling kommer att älska. Oavsett om du letar efter något snyggt, coolt eller sportigt har vi allt. Och naturligtvis är komfort också viktigt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.