Turkost och silverglänsande halkfria fleecestövlar för barn
Halkfria stövlar i plysch och fleece för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Halkfria stövlar i plysch och fleece för barn

965,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Halkfria fleecestövlar i plysch för barn är perfekta för kalla och snöiga dagar.

De är tillverkade av mjuk, varm plysch som håller ditt barns fötter varma.

Våra stövlar är också lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för små barn som ofta klär av sig.

Sköna, varma stövlar för små fötter! Dessa stövlar är tillverkade av mjuk plysch med en innersula i päls, vilket gör dem mycket bekväma att bära. Yttersulan är tillverkad av halkfritt gummi, vilket gör dem perfekta för snöiga och isiga dagar. Stövlarna har dragkedja på sidan, vilket gör dem lätta att ta på och av.

Med halkfri sula...

Våra plyschiga, halkfria fleecestövlar för barn är tillverkade av högkvalitativa material. Stövlarna har dessutom en halkfri sula som förhindrar att barnen halkar och ramlar, vilket gör dem perfekta för lek i snön eller bara promenader i kallt väder. Mjuka och varma fleecestövlar för barn, med plyschinnersula och halkfri yttersula i gummi. Stövlarna är lätta att ta på och av tack vare den breda öppningen och de justerbara snörena. De är perfekta för långa vinterpromenader och lek i snön!

Söt och bedårande!

Halkfria fleecestövlar i plysch för barn är det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter varma och sköna under vintermånaderna. Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka, slitstarka och ger ett utmärkt skydd mot kyla. Den övre delen av stövlarna är tillverkad av mjuk, fluffig plysch, vilket gör att ditt barns fötter känns varma och bekväma. Innerfodret är också tillverkat av plysch, vilket ger ett extra lager av värme och komfort. Med sin praktiska design och roliga stil kommer dessa stövlar garanterat att glädja ditt barn och hålla dem glada och skyddade under den kalla årstiden.

Med ett brett urval av färger och stilar

En ny säsong innebär nya skor och vår kollektion av barnskor har allt som dina småttingar behöver för att visa framfötterna. Med ett stort urval av färger och stilar finns det något för alla. Oavsett om de letar efter söta prinsessskor eller coola, trendiga träningsskor har vi allt. Dessutom är våra skor supersköna, så att de kan springa och leka hela dagen lång.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.