Gummistövlar för dinosaurier och enhörningar i rosa, gult och grönt mot en orange bakgrund
Gummistövlar med dinosaurier och enhörningar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Gummistövlar med dinosaurier och enhörningar för barn

511,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter det perfekta paret stövlar till ditt barn behöver du inte leta längre än till våra dinosaurie- och enhörningsgummistövlar för barn.

Det är ett par vattentäta och lätta stövlar som är perfekta för äventyr i lera och regn.

Stövlarna är tillverkade av mjukt gummi med en rolig dinosaurie- eller enhörningsdesign beroende på vad ditt barn väljer, vilket gör dem perfekta för barn som älskar att leka utomhus.

Gummistövlarna Dinosaurie och Enhörning för barn är tillverkade av 100 % naturgummi, vilket gör dem mycket bekväma att bära. De är också vattentäta, vilket gör dem perfekta för regniga dagar. Dinosaurie- och enhörningsdesignen är rolig och färgglad, så barnen kommer garanterat att älska dem. Gummistövlarna finns i olika storlekar så att du kan hitta det perfekta paret för ditt barn.

Perfekt för regniga dagar!

Dessa gummistövlar för barn med dinosaurier och enhörningar är perfekta för regniga dagar! De är tillverkade av mjukt, lättviktigt gummi, så de är bekväma att bära. Den unika designen kombinerar dinosaurie- och enhörningsmotiv, vilket säkert kommer att tilltala de små. Stövlarna har en halkfri sula för ökad säkerhet, och den elastiska bredden gör dem lätta att ta på och av.

Det perfekta valet för små äventyrare

Gummistövlar för barn med dinosaurier och enhörningar är det perfekta valet för små äventyrare som älskar att utforska naturen, även när det regnar. Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge optimalt skydd mot vatten och lera, samtidigt som de är bekväma att bära. Stövlarnas unika design är inspirerad av barnens förhistoriska favoritdjur och fantasidjur: dinosaurier och enhörningar. De färgglada och roliga mönstren med rytande dinosaurier och magiska enhörningar ger varje steg en touch av fantasi.

Det perfekta paret för alla outfits

Vår kollektion av barnskor kommer garanterat att få ditt barn att le. Med så många färger och valmöjligheter kommer de att kunna hitta det perfekta paret för varje outfit. Dessutom är våra skor supersöta och snygga, men också otroligt bekväma. Ditt barn kommer att älska att ha dem på sig hela dagen!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.