Svart och blå skolväska för barn med gult Simba-motiv framför en vit vägg
Skolväska för barn med Simba-design
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska för barn med Simba-design

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Lejonkungen? Ge dem denna söta skolväska med Simba-mönster. De kommer att älska de två söta små öronen och det söta leendet. Oavsett om ditt barn är tjej eller kille kommer det att älska att bära den här ryggsäcken till skolan varje dag. Dessutom är den lätt och enkel att hantera. Simba-skolväskan finns i fyra olika färger.

Simba-mönstrad skolväska för barn är perfekt för små skolbarn. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för långa skoldagar. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och skolväskan har också en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker.

En ryggsäck gjord för skolan

Denna söta skolväska i polyester är bekväm att bära tack vare den låga vikten och de justerbara axelremmarna som andas. Den kommer inte att trötta ut din lilla skolpojke. Den här skolväskan är perfekt för att bära med sig allt som behövs i skolan. Med sin stora kapacitet rymmer den enkelt allt ditt barns skolmaterial, t.ex. böcker och skrivhäften, i huvudfacket. Det finns också en ficka på framsidan för mindre saker. De kommer garanterat att göra succé i början av det nya skolåret med denna magnifika Simba-skolväska!
13194-3c7a6b.jpeg

En rolig väska

Denna skolväska är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera maximal hållbarhet och bekväm användning under hela läsåret. Skolväskans design är inspirerad av Simbas värld, den berömda karaktären från Disneys animerade film. De klara, iögonfallande färgerna på skolväskan är perfekta för att stimulera barns fantasi och få dem att längta till skolan. Denna skolväska med Simba-mönster är ett perfekt val för föräldrar som letar efter en praktisk, tålig och rolig skolväska till sitt barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.