Pokémon X universum-ryggsäck med karaktärsmönster på framsidan
Pokémon X universum ryggsäck
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pokémon X universum ryggsäck

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn den fantastiska Pokémon-världen? Ge dem då denna magnifika ryggsäck när det nya skolåret börjar!

Perfekt för skolan, idrotten eller weekendresor, de kommer att älska att bära sin nya Pokémon-ryggsäck och kommer att kunna ta med sig en bit av sin favoritvärld varje dag.

Fans av den animerade serien och videospel som älskas av barn kommer att bli glada över att bära denna Pikachu-ryggsäck! Den söta, färgglada designen kommer att glädja de små, medan de många fickorna och facken kommer att hålla alla deras tillhörigheter snyggt organiserade.

Rygg- och axelremmarna är vadderade för optimal komfort, och dragkedjorna är robusta.

Den perfekta Pokémon-ryggsäcken för skolstarten!

Ryggsäcken passar barn i alla åldrar och har vadderade, justerbara axelremmar som avlastar barnets rygg. Ryggsäcken är tillverkad av ultratåliga material som andas och är bekväma att bära, den blir inte varm och klarar alla år! Den här ryggsäcken är perfekt för alla Pokémon-fans! Designen är inspirerad av videospel Pokémon X och Y. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en stor förvaringskapacitet. Axelremmarna är justerbara och väskan är lätt och bekväm att bära.
Pokémon X universum-ryggsäck med karaktärsmönster på framsidan
19050-86ff28.jpeg

Pokémon-design

Denna ryggsäck är ett måste för alla fans av den berömda japanska videospel- och animationsserien. Ryggsäckens design är inspirerad av Pokémon X-universumet, med ljusa färger och originella motiv som representerar de olika symboliska karaktärerna i serien. Ryggsäcken har också flera fickor och fack, vilket gör den till ett praktiskt val för att bära alla dina dagliga nödvändigheter. Pokémon X universe-ryggsäcken är en praktisk och snygg accessoar för alla Pokémon-fans som vill ge sin outfit en touch av stil samtidigt som de bär med sig sina viktigaste saker på ett säkert sätt.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.