Rött och grönt armband med Super Mario-motiv för barn
Armband med Super Mario-motiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband med Super Mario-motiv för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att spela Super Mario? Om du letar efter en present att ge dem, fundera på detta söta armband med ett Mario Bros och Luigi tryck. Det är en gåva som garanterat kommer att glädja!
Det färgglada armbandet kommer att se bra ut på din pojkes handled. Armbandet finns i två färger: grönt och rött.

Super Mario-motivarmband för barn är ett elastiskt tygarmband med motiv av en tv-spelsfigur. Det är perfekt för barn som älskar videospelet Super Mario. Armbandet är tillverkat av elastiskt tyg, vilket gör det bekvämt att bära och lätt att ta på och av. Motivet är tillverkat av tryckt tyg och är fastsytt på armbandet. Armbandet kan handtvättas.

Lika söt som den är bekväm att bära

Detta Super Mario-armband är perfekt för barn som älskar det berömda tv-spelet! Det är mjukt och bekvämt, med ett justerbart metallspänne som passar alla handledsstorlekar. Förutom att det är lätt är det också mjukt och behagligt att ta på. Din pojke kommer att bära den bekvämt på handleden. 3D-detaljerna på Mario-figuren är mycket realistiska och armbandet finns i flera ljusa, roliga färger.
13045-8f6ca7.jpeg

För Mario-fans

Armbandets design är inspirerad av Super Marios värld, med motiv som föreställer ikoniska karaktärer som Mario och Luigi. De klara, kontrasterande färgerna ger en touch av skoj och fantasi, vilket gör armbandet till ett riktigt samlarobjekt för unga fans av videospel. Super Mario-motivarmbandet för barn är också mycket praktiskt, eftersom det kan bäras varje dag utan risk för att blekna eller snabbt bli skadat.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.