Strandskor för pojkar och flickor i färgglada mönster
Strandskor för pojkar och flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Strandskor för pojkar och flickor

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Håll dina barns fötter svala och bekväma på samma gång med våra strandskor för pojkar och flickor! Oavsett om de leker i parken, går till poolen eller bara slappar en sommardag så kommer de här skorna att hålla deras tår glada. Med klara färger och roliga mönster har vi ett par för alla små.

Perfekta skor för en dag på stranden

Det här är de perfekta skorna för en dag på stranden! De är lätta och bekväma och håller dina fötter svala och torra i sanden. Dessutom är de söta och snygga, så att du kan se bra ut vart du än går.
0-d24e7f.jpeg
0-c0be41.jpeg

Viktiga tillbehör

Strandskor för pojkar och flickor är oumbärliga tillbehör för semestern vid havet eller poolen. Skorna är speciellt utformade för barns känsliga fötter och ger optimalt skydd mot väder och vind, t.ex. sand, snäckor, stenar och vattenstänk. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta, flexibla och bekväma, så att barnen kan springa, hoppa och leka utan att bli trötta. De är också lätta att ta på och av tack vare det justerbara fästsystemet.

Komfort är också viktigt!

Om du letar efter de perfekta barnskorna har du kommit till rätt ställe! Vår kollektion av barnskor erbjuder ett brett utbud av färger och stilar att välja mellan, så du kommer säkert att hitta något som din lilla älskling kommer att älska. Oavsett om du letar efter något snyggt, coolt eller sportigt har vi allt. Och naturligtvis är komfort också viktigt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.