Gula och blå flip-flops med krokodil för barn
Krokodilsnacks för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Krokodilsnacks för barn

340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska dessa flip-flops! Oavsett om de bärs hemma, på stranden eller i trädgården kommer de aldrig att tröttna på den asymmetriska designen som gör dem så originella.

Krokodilklädda flip-flops för barn är en unik och originell sommarsko. Designen är inspirerad av den mest kända och vildsinta reptilen, krokodilen. Flip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket bekväma att bära. Krokodil-flip-flops för barn finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Med flip-flops för barn kommer din son alltid att vara i stil!

Vänskaplig steppdans

Här är några färgglada flip-flops som gör ditt barn lyckligt! Med en vänlig krokodil finns det inget bättre som kan få dem att drömma. Dessa skor är en unik och originell strandsko. Designen är inspirerad av riktiga krokodiler och tillverkningskvaliteten är oöverträffad. Flipflopsen är tillverkade av slitstarka och hållbara material, vilket gör dem mycket bekväma att bära. De är också lätta att ta på och av, vilket gör dem idealiska för barn.

Flip-flops av hög kvalitet

Dessa flip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka vid beröring och slitstarka, vilket gör dem till ett hållbart alternativ för sommaräventyr. Designen på dessa flip-flops är inspirerad av den berömda reptilen, med ett krokodiltryck på sulan och en övre rem som efterliknar en krokodil. Barnen kommer att älska att bära dessa roliga och lekfulla flip-flops, medan föräldrarna kommer att uppskatta deras hållbarhet och komfort. De finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar och fotstorlekar. De är ett roligt och praktiskt val för barnens små fötter.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.