-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglada flip-flops för flickor på sommaren

284,0 kr340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Färgglada flip-flops för flickor är den perfekta accessoaren för varma sommardagar. De är tillverkade av mjuka, bekväma material och är perfekta för aktiva små tjejer som älskar att springa, hoppa och leka. De finns i en rad klara, djärva färger som gör att de här flip-flop-skorna ger varje sommarlook en touch av skoj. Färgerna sträcker sig från rosa till gult och blått.

Den lätta, halkfria yttersulan ger ett fast grepp på de flesta underlag, så att tjejerna kan röra sig fritt utan risk för att halka eller råka ut för olyckor. Den mjuka innersulan ger extra komfort och förebygger blåsor och annan fotirritation.

Mycket bekväma flip-flops

Dessa färgglada flip-flops för flickor är ett måste under sommarsäsongen. Med sin ljusa, lekfulla design ger de en touch av skoj till alla flickors sommaroutfits. Flip-flops är tillverkade av högkvalitativa, slitstarka material för att tillgodose behoven hos även de mest aktiva tjejerna.
Tack vare de mjuka anatomiska sulorna ger dessa flip-flops optimal komfort för trötta fötter efter en lång dag med vattenplask.

Färgglada skor

Flipflopsen har en modern, trendig design och finns i en rad klara färger – från rött och rosa till solgul och blå, det finns säkert ett par som passar varje liten flicka! Framsidan av flip-flop-skorna har ett munkmönster och ljusa färger som ger en lekfull och glad touch till helhetsintrycket.
Dessa mångsidiga och praktiska skor kan användas på stranden, i stan eller hemma. De kan kombineras med vilken sommaroutfit som helst – ljusa klänningar, shorts eller korta byxor – för att skapa en rolig och snygg look!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.