Blått elastiskt bälte med stjärnor för barn
Elastiskt bälte utan spänne för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Elastiskt bälte utan spänne för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta spännefria elastiska bälte för barn är utformat för att ge dina barn en elegant stil och perfekt finish.

Det är stretchigt och sitter lätt runt midjan. När det sitter på justeras det något så att ditt barn kan njuta av optimalt stöd hela dagen. Den mjuka strukturen ger komfort och flexibilitet utan att vika sig eller trassla in sig, och storleken passar alla, så att ditt barn kan se lika bra ut som de mest fashionabla modellerna just nu.

De mäter alla 60 cm och är elastiska för att passa alla kroppsformer.

Ett vackert, anpassningsbart bälte

Children’s Buckleless Elastic Belt är ett praktiskt och bekvämt bälte som är särskilt utformat för de allra minsta. Med det klassiska utseendet hos ett vanligt bälte erbjuder det full rörelsefrihet och flexibilitet. Kompletterat med en innovativ design som gör att det vanligtvis svårstängda bältet blir lättillgängligt för de små. De smarta utbytbara spännena i varje ände gör det enkelt att justera. Utan metallspännen eller tryckknappar kan detta bekväma bälte bäras utan risk för repor nära ömtåliga föremål och är den bästa följeslagaren för resor, utomhuslek och enstaka utflykter!

Den perfekta lösningen

Detta spännefria elastiska midjeband för barn är den perfekta lösningen om du har svårt att hitta ett enkelt och säkert sätt att hålla byxorna på plats. Det är speciellt utvecklat för att passa små midjor och får ditt barn att må bra. Den praktiska men ändå hållbara designen gör att barnen kan leka fritt utan att byxorna glider eller faller ner. Det elastiska midjebandet finns i en rad attraktiva färger och mönster och är mjukt att ta på och roligt att bära, samtidigt som det bekvämt ignorerar din sötnos naturliga kurvor. Tack vare det stretchiga materialet som ger en mycket flexibel passform utan att byxorna blir onödigt tajta är det lätt för småttingarna att anpassa kläderna efter sig själva! Detta bälte är en perfekt följeslagare för sportaktiviteter eller vardagliga lekar och kommer inte att deformeras trots den tid som tillbringas med det!

Perfekt för att hålla ditt barn varmt!

Barnkläder är ett av de viktigaste sätten att skydda och hålla din baby eller ditt barn bekvämt och lyckligt. Barnkläder finns i en mängd olika stilar, färger och tyger för att passa alla åldrar och smaker. Mjuka tyger som andas ger optimal komfort och rörelsefrihet, medan slitstarka tyger är perfekta för lek och aktiviteter. Barnkläder är designade för att växa med ditt barn och skydda mot väder och vind.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.