Rosa bälte med vita hjärtan och ett hjärtspänne i metall
Elastiskt bälte för flickor med hjärtspänne
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Elastiskt bälte för flickor med hjärtspänne

181,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta underbara elastiska bälte med hjärtspänne för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för din lilla prinsessa. Det framhäver småflickors charmiga stil och ger vilken klänning eller kjol som helst en glamorös och avslappnad look. Det präglade hjärtat är raffinerat och ger finess till alla outfits.

Det stretchiga midjebandet gör den lätt att röra sig i, utan att vara i vägen när du leker eller är ute och går! Med sina fina fantasimotiv och matchande ljusa färger är detta elastiska bälte ett måste i varje liten flickas garderob – busigt, elegant och fullt av stil!

Ett vackert bälte för alla

Ett elastiskt bälte med hjärtformat spänne för flickor är den perfekta accessoaren för små flickor som vill känna sig speciella. Det elastiska tyget gör att bältet kan bäras på många olika sätt. Det kan bäras lågt på höfterna, fästas över låren eller till och med lindas runt en lång, fin klänning – vilket ger en moderiktig kvistliknande look! Den vackra hjärtformen på framsidan är guldmetallic. En trendig, elegant look förvandlar vilken stil som helst: jeans eller en tajt kjol är alltid bäst med denna otroligt nyckfulla accessoar!
0-ffdad5.jpeg
82477-0975de.jpeg

En mycket söt modeaccessoar

Detta elastiska bälte med hjärtspänne för flickor är en söt och trendig modeaccessoar. Bältet är tillverkat av ett mjukt, stretchigt tyg så att ditt barn kan bära det bekvämt och med stil. Det hjärtformade spännet är en unik och originell detalj som kommer att glädja din lilla prinsessa. Detta bälte finns i en rad ljusa, glada färger, så det är den perfekta matchningen för alla looker. Det är perfekt för att komplettera både avslappnade och dressade outfits. Ett färgglatt elastiskt bälte för flickor som garanterat kommer att förföra ditt barn och ge henne en unik look!

Perfekt för att hålla ditt barn varmt!

Barnkläder är ett av de viktigaste sätten att skydda och hålla din baby eller ditt barn bekvämt och lyckligt. Barnkläder finns i en mängd olika stilar, färger och tyger för att passa alla åldrar och smaker. Mjuka tyger som andas ger optimal komfort och rörelsefrihet, medan slitstarka tyger är perfekta för lek och aktiviteter. Barnkläder är designade för att växa med ditt barn och skydda mot väder och vind.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.