10304-418ba0.jpeg
Stickad balaclava med kaninöra för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stickad balaclava med kaninöra för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig charmas av denna söta stickade balaclava med kaninöron. Den är praktisk för att skydda ditt barns huvud från kylan på vintern. Men den här balaklavan är också söt. De två kaninöronen på sidorna ger den en oemotståndlig charm. Ditt barn kommer att älska att bära den. Med den här balaklavan blir han inte förkyld.

Den stickade barnbalaklavan med kaninöron är en oumbärlig accessoar för små barn när de leker ute i kallt väder. Den är tillverkad i ett mjukt, varmt tyg som gör den bekväm att bära. Kaninöronen är tillagda för en rolig och söt touch.

Huvan är lätt att ta på och av tack vare dragkedjan på framsidan. Den finns i en rad ljusa färger och kan tvättas i maskin.

En balaklava med halsduk

Denna balaclava kommer att se bra ut på ditt barn! Men framför allt kommer den att skydda honom mot kylan. Denna balaklava för barn är utrustad med en halsduk och gör ditt barn mer bekvämt. Varken huvudet eller halsen kommer att utsättas för kyla. Denna balaklava är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark. Den är stickad med omsorg om detaljerna för att säkerställa en överlägsen finish. Denna mössa är perfekt för små kaniner! Den är stickad med ett kaninöra på framsidan och är mjuk och skön att bära. Den är perfekt för kalla dagar eller som skydd mot vind och kyla.
10304-1af87e.jpeg

En förtjusande accessoar

Denna stickade balaklava med kaninöron är en söt och praktisk accessoar för barn under vintermånaderna. Den är utformad för att hålla ditt barns huvud, öron och hals varma samtidigt som den ger en lekfull touch till barnets outfit. Kaninöronen är perfekt formade och ger mössan en finurlig touch. Den finns också i en mängd olika färger för att passa alla smaker och stilar. Den är lätt att ta på och av tack vare sin knapp- och dragkedjefria design. Den kan också maskintvättas för enkel skötsel.

Varm och bekväm

För att hålla huvudet varmt och skönt, lätt att ta på, mjuk och varför inte med roliga djuröron, är en balaklava för barn en oumbärlig vinteraccessoar. Kolla in vårt urval av moderiktiga balaklavor för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.