Rosa flamingo-baddräkt i ett stycke med vita och blå ränder mot en vit bakgrund
Rosa flamingo-baddräkt i ett stycke för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rosa flamingo-baddräkt i ett stycke för flickor

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att kunna simma bekvämt måste du känna dig bekväm. Med den här baddräkten för flickor kan din lilla prinsessa röra sig fritt och simma utan minsta hinder. Den är lätt och mjuk och tillverkad av polyester. Denna baddräkt kan också anpassas efter ditt barns storlek.

Denna baddräkt för flickor är perfekt för dagar på stranden eller vid poolen. Den unika designen med det rosa flamingomotivet kommer garanterat att väcka uppmärksamhet. Den smickrande skärningen och det mjuka, bekväma stretchtyget gör att baddräkten känns skön hela dagen. Remmarna ger perfekt passform för ditt barn.

En rosa flamingo-baddräkt

Den rosa flamingo-baddräkten i ett stycke är ett måste för alla trendiga små flickor som älskar att simma. Med sina klara, livfulla färger är denna baddräkt ett omedelbart blickfång och framhäver barnets naturliga skönhet. Framsidan av baddräkten pryds av en stor rosa flamingo i skimrande färger, som omedelbart får dig att vilja ha kul i vattnet. Den rosa flamingons kropp är vackert dekorerad med tygelement. Denna trendiga baddräkt kommer säkert att bli en hit bland barn i alla åldrar, och ger dem ett otroligt snyggt sätt att få ut det mesta av sommarsäsongen och simma i solskenet.

En tröja som skyddar

Den här tröjan är tillverkad av ett ultralätt material som andas och ger stor rörelsefrihet samtidigt som den känns mjuk mot barnens ömtåliga hud. Den har också UPF 50+ solskydd som ger ett effektivt skydd mot skadliga UV-strålar när barnen leker i solen. Den är också slitstark trots upprepad tvätt. Dess skärning gör den också bekväm och ger optimalt stöd för små barn när de leker i sanden eller vattnet.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.