Interaktivt dansgolv
Trådlöst, halkfritt dansgolv i HD för yoga, fitness och dans
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Trådlöst, halkfritt dansgolv i HD för yoga, fitness och dans

545,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en trådlös HD-dansmatta med halkskydd för yoga, fitness och dans? Då behöver du inte leta längre än till vår matta! Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en halkfri yta som håller dig säker när du tränar. Den är också bärbar och enkel att sätta upp, så att du kan ta den med dig vart du än går.

Trådlös HD dansmatta med halkskydd för yoga, fitness och dans. Denna dansmatta är tillverkad av högkvalitativt TPE-material som är miljövänligt. Den är mjuk, bekväm och halkfri. Dansgolvet är lätt att rengöra och underhålla. Den är lätt att transportera och förvara. Dansgolvet är perfekt för yoga, fitness, dans, pilates etc.

Sätt fart på dansgolvet!

Den trådlösa halkfria HD-dansmattan för yoga, fitness och dans är det perfekta sättet att hålla sig i form och ha roligt på samma gång! Mattan har en halkfri yta som är perfekt för yoga, fitness eller dans. Du kommer att dansa och spela hela natten lång! Dansmattan är tillverkad av högkvalitativt, miljövänligt PVC-material som är säkert och giftfritt, mjukt att ta på, slitstarkt och hållbart. Mattans rundade kanter är noggrant polerade för att förhindra skador. Gummibeläggningen på undersidan av mattan förhindrar att den glider vid användning och ger ett utmärkt grepp på golvet. Dansgolvet är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Det är hopfällbart och lätt att transportera. Du kan ta med dig den överallt. Dansgolvet är perfekt för dans, yoga, fitness etc.

En innovativ idrottsanläggning

HD Wireless Non-Slip Dance Mat för Yoga, Fitness, Dance är en innovativ sportutrustning som låter dig spela i lugn och ro. Denna dansmatta är tillverkad av högkvalitativa material och har en halkfri yta som säkerställer utmärkt grepp på golvet, även under de mest intensiva rörelserna. Med sin trådlösa teknik ger dansgolvet dig stor rörelsefrihet och låter dig koncentrera dig helt på din träning, utan att hindras av besvärliga sladdar eller kablar.

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.