Octonauts bate marronau piratfigurer
Octonauts figurer av piratskepp
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Octonauts figurer av piratskepp

1522,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter något roligt och äventyrligt för dina småttingar? Upptäck dessa Octonauts-figurer med piratskepp! De är perfekta för barn som älskar pirater, båtar och allt som har med Octonauts att göra. Figurerna är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara.

Octonauts är ett team av marina djur som utforskar världens hav ombord på sitt skepp Octopod. Deras uppdrag är att skydda det marina livet och hjälpa djur i fara. Teamets äventyr är spännande och roliga, och barn kommer att älska att leka med dessa figurer och detta piratskepp.

Piratskeppet är ett fantastiskt fordon för barn att fördjupa sig i Octonauts äventyr. Båten är utrustad med massor av prylar och verktyg som hjälper Octonauts att utföra sitt uppdrag. Barn kommer att älska att leka med båten och dess figurer, och de kommer också att lära sig mycket om livet och djuren i havet.

Roligt och roligt, barnen kommer att älska det!

Dessa söta och roliga piratskeppsfigurer är perfekta för alla små äventyrare. De kommer att älska att hänga med kaptenen och resten av Octonauts-besättningen! Piratskeppet är en figur som inspirerats av Octonauts äventyr. Barn kommer att kunna fantisera ihop massor av berättelser med den här leksaken. Barnen kan ha roligt när de attackerar pirater eller försvarar sitt skepp. Denna leksak är perfekt för barn från 3 år och uppåt.
48253-9dab7b.jpeg

En uppsättning otroligt roliga leksaker

Octonauts piratskeppsfigurer är ett otroligt roligt och lärorikt lekset för barn. Detta lekset har inspirerats av den berömda TV-serien Octonauts och är utformat för att stimulera barns fantasi samtidigt som det lär dem fascinerande fakta om livet i havet. Piratskeppet är den centrala punkten i leksetet. Det är utrustat med alla möjliga prylar och tillbehör som hjälper Octonauts att utforska havets djup. Barn kan öppna skeppets dörrar för att avslöja en mängd förvaringsfack för tillbehör och figurer.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.