Bälte med en färgglad Pokémon Pokeball för barn med motiv
Bälte med Pokémon Pokeball för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Bälte med Pokémon Pokeball för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta presenten till ditt lilla Pokémon-fan?

Då behöver du inte leta längre än till detta Pokémon Pokeball-bälte för barn! Detta bälte är perfekt för barn som älskar Pokémon, och levereras med en figur och en Pokeboll.

Det är det perfekta sättet för ditt barn att ha kul och samtidigt visa sin kärlek till Pokémon.

Detta bälte är perfekt för Pokémon-fans! Det levereras med en Pokeball i plast som fästs med ett clips. Så att barnen kan ta med sig sin Pokéball vart de än går!

En realistisk Pokéball-figur

Letar du efter en unik och rolig present till ditt lilla Pokémon-fan? Då behöver du inte leta längre än till Pokémon Pokeball Belt! Detta bälte levereras med en realistisk Pokéball-figur och en pokeball som är perfekta för rollspel och låtsasfångst av Pokémon. Små Pokémon-fans kommer att älska detta bälte med en Pokéball! Det är det perfekta sättet att komplettera sin look och bära sina små saker. Bältet är tillverkat av elastiskt tyg och stängs med en klämma. Pokébollen är tillverkad av plast och mäter ca 6 cm i diameter.

Speciellt utformad för barn

Pokémon Pokeball-bältet för barn är ett måste för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Bältet är speciellt utformat för barn, med en justerbar storlek som passar alla kroppsformer. Pokebollen är ett av de symboliska elementen i Pokémon-universumet, och det här bältet har en stor, vacker representation av den. Pokebollen finns i rött och vitt, med en realistisk design som påminner om modellerna i videospel och tecknade filmer. Det är också perfekt för födelsedagsfester, cosplay-evenemang eller helt enkelt för att lägga till en touch av stil och kul till vilken outfit som helst.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.