Min Korg

SVENSK KUNDSERVICE 🇸🇪

–10% NU MED KODEN RDM10

4,8/5 KUNDMEDDELANDEN ★★★★★

Nya trender inom barnklockor 2024

Innan du bläddrar igenom en användbar guide för att lära dig klockan samtidigt som du har roligt, måste du köpa ditt barn en klocka som de kommer att vara stolta över. För att göra detta bör du ta hänsyn till ett antal kriterier, såsom teknik, design, motiv och komfort på handleden. I den här artikeln kan du läsa om de olika trenderna för barnklockor i år 2024.

Un jeune garçon blond qui porte une chemise verte à carreaux et une montre enfant
Årets trender är annorlunda och barnklockor återupptäcker en viss popularitet

Hur väljer man en barnklocka i 2024?

Tack vare de tekniska framstegen är moderna barnklockor nu riktiga små prylar, till stor glädje för våra små. Du måste dock vara försiktig när du köper ett sådant tillbehör, eftersom din lilla snabbt kan bli överväldigad. För att göra det lättare för ditt barn att lära sig klockan kan du ta reda på varför spel är det bästa sättet att lära barn. Och ta reda på hur du väljer rätt produkt för ditt barns ålder.

Analog eller digital?

2000-talet är det digitala klockor som gäller. De blir allt vanligare och konsumenterna är helt galna i dem. De har fördelen att de är lätta att läsa av tack vare den enkla displayen. Men om ditt barn fortfarande håller på att lära sig klockan är det fortfarande bäst att ge dem en analog klocka.

Även om denna teknik kan verka föråldrad är den fortfarande mycket populär och trendig. Vintageaccessoarer är verkligen på modet nuförtiden. Så det finns ingen rädsla för att ditt barn ska hamna efter de andra.

Un cadran de montre analogique blanc sur fond blanc avec les aiguilles pointées sur 01h53
En analog urtavla, till skillnad från en digital, säkerställer att ditt barn lär sig att läsa av tiden med hjälp av visarna

Design av material

Produktens robusthet och ditt barns komfort beror på de designmaterial som används. Eftersom små barn kan vara ganska hårdhänta bör armband i läderimitation undvikas till varje pris. De går sönder alldeles för lätt. Idag finns det flera andra alternativ, till exempel rivtålig polyuretan eller PU. Det förhindrar att armbandet alltför snabbt utsätts för slitage. Dessutom är PU skonsamt mot huden.

Gummiarmband är också mycket populära på grund av sin robusthet. De är också mycket bekväma för små barn.

Om ditt barn har en tendens att våga sig ut och prova olika saker bör du överväga en vattentät barnklocka. På så sätt fortsätter klockan att fungera normalt även om den skulle hamna i vatten.

Klockans design

2024i Frankrike försöker tillverkarna av barnklockor att sticka ut genom att erbjuda sina produkter en ny och ovanlig design. Så det finns ingen brist på alternativ på marknaden när det gäller att köpa denna accessoar.

Med detta sagt bör du alltid tänka på ditt barns komfort. Om ditt barn redan har problem med synen, till exempel, välj en ratt som är tillräckligt bred för att göra det lättare för dem att läsa displayen. Det finns också antistressklockor med “Pop it”-snurr på marknaden, som hjälper små barn att hantera sin oro i vardagen.

För att hålla ditt barn underhållet vart han än går, välj en elektronisk klocka med robotdeformation. Den fungerar även som leksak.

De olika funktionerna

Nu är det klart! Ditt barn har äntligen lärt sig att säga vad klockan är. Nu kan du köpa mer sofistikerade prylar till honom, som en uppkopplad klocka för barn till exempel. Beroende på märke och tillverkare har dessa tillbehör en mängd olika funktioner. Vissa är utrustade med GPS och kan förses med ett SIM-kort för kommunikation. Dessa alternativ gör det möjligt för föräldrar att hålla kontakten med sitt lilla barn, men också att garantera barnets säkerhet.

Smartklockan

Smartklockan är en av de mest populära klockmodellerna för barn2024. Denna typ av accessoar är utformad för barn från 3 år och uppåt. Även om de ännu inte kan läsa av tiden kan barnens upp kopplade klockor vara användbara för deras GPS. Denna funktion gör det möjligt för föräldrar att hitta sitt barn om det kidnappas eller försvinner i en stormarknad eller i en trång miljö. Ja, det är sant! Sådana saker händer!

Une jeune fille à l'école qui regarde sa smartwatch. Il y a une alerte message sur le cadran de la montre.
Smartwach har blivit en säkerhetsgaranti för föräldrar

För barn mellan 6 och 12 år är smartklockan en veritabel underhållningsgruva som gör det möjligt för dem att vidga sina vyer. Tack vare den inbyggda kameran i vissa modeller kan ditt barn hitta en helt ny passion. De kan också hålla kontakten med sina föräldrar via sociala nätverkssajter eller telefon. Faktum är att de flesta uppkopplade klockor nu har ett SIM-kort.

Det är ett utmärkt alternativ om du ännu inte vill ge ditt barn en smartphone som det kan förlora på grund av bristande uppmärksamhet.

Smartklockan erbjuder också ett antal pedagogiska alternativ. Den kan användas som sportcoach och ge information om t.ex. antal steg under en dag, hjärtfrekvens eller antal förbrända kalorier.

Alla dessa tekniker gör smartklockan till den bästa klockan för barn i världen 2024. Barn älskar dem eftersom de får dem att känna sig lite mer speciella. De kan till exempel spela olika rollspel med dessa prylar. Att låtsas vara spion är inom räckhåll, och det kommer garanterat att roa dem. Dessutom har uppkopplade klockor en modern design som tilltalar vid första anblicken. De kan smälta in i vilken outfit eller look som helst. Ditt barn kommer inte att kunna klara sig utan den, och det är lika bra, eftersom du inte behöver övertala honom att inte ta bort gadgeten för sin egen säkerhet. Det här är fördelarna med en uppkopplad klocka för barn.

Tecknade hjältar

Det bästa sättet att få ditt barn att adoptera en klocka är att välja en accessoar som de gillar. Barn i 21e århundradet är mycket förtjusta i tecknade serier. Oftast identifierar de sig med sina favoritkaraktärer och vill se ut och bete sig som dem. För att uppmuntra dem att göra detta och vara sig själva, välj en klocka med deras tecknade favoritkaraktär.

Bland de mest populära tillbehören för barn av 2024barn:

  • Patrullklocka
  • Snödrottningen-klocka
  • Pokémon-klocka
  • Ben 10-klocka
  • Och så vidare.

I allmänhet dras små barn till Disney-produkter: Musse och Co. och de olika prinsessorna som Elsa och Anna.

För att vara säker på att du inte gör ett misstag när du väljer en barnklocka, ta en närmare titt på din sons eller dotters passioner. Om du inte är säker på vad du ska ge din lilla vän på födelsedagen, rekommenderar vi att du frågar dem direkt om deras preferenser. Detta lilla samtal kommer också att ge dig en chans att knyta an till ditt barn. Och det kan bara vara bra för ditt barns personliga utveckling.

Une jeune fille sur fond blanc. La jeune fille porte une montre pour enfant rose.
Det finns klockor för alla åldrar, och med rätt urtavla och armband kan du tilltala alla barn.

Superhjältar

Fenomenet med Marvel- och DC-serier utökar ständigt sin publik. Både unga och gamla fördjupar sig i superhjältarnas oändliga universum. Yngre barn drömmer om att bli precis som sin favorithjälte. Om dina småttingar har denna passion är det dags att unna dem en klocka med en avbild av deras favorithjälte.

Tony Stark är en av de mest älskade Marvel-karaktärerna och har blivit populär tack vare sin ädla uppoffring för mänskligheten i End Game. Både pojkar och flickor skulle älska att bära en ironman-klocka på sina handleder.

Förutom denna superhjälte kretsar årets kontrovers 2024 kretsar kring Spiderman. Den senaste Spider Man-filmen “No way home” orsakade en hel del uppståndelse bland fansen. Det råder ingen tvekan om att dina barn kommer att älska en klocka med Spiderman-design. De kommer att kunna vara coola mot sina vänner tack vare denna accessoar.

Captain America är inte heller att förringa. Han är erkänd som ledare för Avengers och hans karaktär väcker intresse hos unga människor. Hans lugna, förnuftiga och ädla karaktär inger respekt. Många barn har valt honom som sin symbol.

Hulken, den stora killen som ser brutal ut på utsidan, men som faktiskt är mild och hjälpsam på insidan. Många storabarn kan identifiera sig med honom. Trots den rädsla som hans utseende kan väcka vill han bara skydda de svagaste. Det skulle vara en utmärkt presentidé att ge ditt barn en hulk-klocka.

Manga mani

Den asiatiska kulturen vinner mark över hela världen. Alla unga människor på 2000-talet är uppslukade av den flodvåg som mangavärlden utgör. Det är lätt för dem att identifiera sig med hjältar som Sacha i Pokémon eller Ben i Ben 10. Om du vill göra dem glada kan du välja en klocka med motiv från deras favoritmanga.

Pokémon är en av de mest populära mangorna på 2024. Fenomenet fortsätter att vinna barnens hjärtan. De små kan inte vänta med att komma hem och följa Sachas och Pikachus äventyr på TV. Förutom den populära serien finns det också videospel, som utvecklas varje år och aldrig låter Pokémons berömmelse blekna. I januari i år släpptes 2024 släpptes det senaste Switch-spelet, Pokémon Legend: Arceus. Om du också vill unna dina småttingar något kan du ge dem en Pokémon-klocka. De kommer att kunna visa sina små vänner att de också är uppdaterade med de senaste trenderna.

Förutom Pokémon finns det en annan animerad serie som är en stor hit bland de små. Det är ingen mindre än mangan Demon Slayer. Den är så framgångsrik att den till och med har överträffat Chihiro’s Journey i Japan. Denna anime berättar historien om en ung tonåring, Tanjiro Kamado, som blir demonjägare efter en familjetragedi där hela hans familj massakreras och hans syster förvandlas till en demon. Du kan också ge ditt barn en lysande Demon Slayer-klocka på födelsedagen, för att komplettera en förklädnad eller helt enkelt för att göra dem glada.

Robotar

Med Transformers-filmen har barnens passion för robotar vuxit. Hittills har det blivit 6 kassasuccéer, och det finns inget slut i sikte. I årets 2024 släpptes den helt nya teasern för nästa Transformers-film, planerad till 2023 och med titeln Rise of the Beasts. Om ditt barn är ett fan, varför inte ge dem en Bumblebee-klocka medan de väntar på att få se den senaste delen i serien? Du kan också välja en Optimus Prime-modell från Enfant World.

Det finns också andra robotar som barn älskar att leka med 2024. Ta Ultraman Geed, till exempel. Han är en japansk karaktär som är mycket populär bland ungdomar. Du kommer säkert att vinna över ditt barn med en Ultraman Geed-klocka.

Det finns också klockor som förvandlas till robotar. Dessa kan vara ännu roligare för dina små barn, eftersom de också kan använda dem för att leka med på fritiden. Så att de inte blir uttråkade när de väntar på att du ska hämta dem från skolan.

Un jeune garçon en bas des escaliers. Il porte une smartwach noire et appuie dessus.
Klockor är numera en standardaccessoar i varje barns garderob

Trendiga barnklockor i 2024vår slutsats

Nuförtiden är barnklockor mer än bara tillbehör för att visa tiden. När det gäller en uppkopplad barnklocka är det en riktig gadget som kommer att roa ditt barn samtidigt som den är användbar. Dessutom är denna typ av föremål bra för föräldrar, som kommer att kunna spåra sina barnmed hjälp av GPS. Så du kan vara säker på deras säkerhet.

Med detta sagt är det viktigaste att komma ihåg när du köper denna accessoar till ditt barn att göra dem nöjda. Välj trendiga modeller med modern design. Serier, superhjältar, manga och robotdesign är alltid populärt bland våra små. Och om du inte är säker, tveka inte att fråga dem vilken deras favoritkaraktär är just nu. Och hur är det med dig? Vilken typ av klocka har du gett ditt barn? Varför eller varför inte? Kommentarsfältet är öppet för dig.

Gratis Leverans

Beställningar över 584 kr*

Svensk Leverans

Vi levererar överallt i Sverige

100% säker

PayPal / MasterCard / Visa

10% rabatt på hela butiken !


Gå med i vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och hämta din välkomstgåva.