Disney sommarskor med hål för bebisar flash mcqueen, mickey och minnie
Disney sommarskor med hål för bebisar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Disney sommarskor med hål för bebisar

340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa Disney sommarskor med hål för bebisar är precis vad ditt barn behöver för en rolig dag på stranden eller vid poolen! De har halkfria sulor som gör dem perfekta för våta ytor och hålen i skorna hjälper till att hålla små fötter svala. Den tecknade serien kommer att tilltala alla Disney-fans och skorna är så bekväma att de kan bäras hela dagen.

Superbekväma och med tecknade figurer

Dessa Disney-sommarskor med hål för bebisar är perfekta för stranden, poolen eller till och med hemma. De har en halkfri sula som gör dem säkra för små barn. Dessutom är de superbekväma och har tecknade figurer som barnen kommer att älska.
Disney sommarskor med hål för bebisar flash mcqueen, mickey och minnie

Tufft och vackert!

Disneys sommarskor med hål för bebisar är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sitt barn ett par roliga och bekväma skor. Skorna är tillverkade av material av hög kvalitet, vilket garanterar att de är hållbara och slitstarka. Skorna är utformade med hål för bättre luftcirkulation, vilket gör dem perfekta för varma sommardagar. De är också lätta och flexibla, så att barnet kan röra sig enkelt och bekvämt. Med sin Disney-inspirerade design kommer de säkert att tilltala ditt barn och få dem att vilja gå och upptäcka världen omkring sig.

Med ett brett urval av färger och stilar

En ny säsong innebär nya skor och vår kollektion av barnskor har allt som dina småttingar behöver för att visa framfötterna. Med ett stort urval av färger och stilar finns det något för alla. Oavsett om de letar efter söta prinsessskor eller coola, trendiga träningsskor har vi allt. Dessutom är våra skor supersköna, så att de kan springa och leka hela dagen lång.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.