Byggsats i trä för barn med siffror
Byggsats i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Byggsats i trä för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig förföras av vårt nya byggspel i trä för barn. Detta pedagogiska spel kommer att utveckla många av ditt barns förmågor. De kommer att bli bättre på att tänka och kommer också att lära sig siffrorna som är markerade på varje träbit.

Barnens träbyggset är en pedagogisk leksak som gör det möjligt för små barn att utveckla sin kreativitet och fantasi. Barnen kan bygga olika former med träbitarna, vilket hjälper dem att lära sig olika geometriska former. Träbyggsatsen är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och koordination mellan hand och öga.

Balans vid slutet av en träbit

Vårt byggset innehåller 54 delar. Dessutom är det tillverkat av trä. En av dess främsta egenskaper är att ditt barn kommer att ha mycket roligt. En liten försmak av byggandets värld, vilket innebär att ditt barn kommer att bli arkitekt efter att ha tillbringat sina bästa stunder med detta spel. Barn älskar att leka med byggklossar. Föräldrar uppskattar deras förmåga att stimulera sina barns kreativitet och fantasi. Byggklossar i trä är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin motorik och sitt tänkande. Träklossarna är tillverkade av massivt trä, vilket gör dem extremt hållbara. De är också målade i ljusa, attraktiva färger som barn kommer att älska. Barnens träbyggset är en utmärkt present till barn i alla åldrar.

Roligt och lärorikt!

Barnens byggset i trä är en rolig, pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin kreativitet, fantasi och finmotorik. Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Setet består av flera trädelar i olika former och storlekar som kan sättas ihop för att skapa en mängd olika strukturer, t.ex. hus, torn, broar och mycket mer. Bitarna är lätta att hantera för små händer, och barnen kan enkelt montera ihop och ta isär dem för att skapa nya konstruktioner. Förutom att stimulera barnens kreativitet och fantasi kan byggset i trä också bidra till att utveckla deras matematiska och naturvetenskapliga färdigheter. Barn kan lära sig att räkna, mäta och förstå grundläggande fysikaliska begrepp genom att bygga strukturer och experimentera med olika konfigurationer. Träbygglek för barn är också ett utmärkt sätt att stärka familjen och de sociala banden. Barnen kan leka tillsammans och arbeta tillsammans för att skapa mer komplexa strukturer, vilket uppmuntrar till lagarbete och kommunikation. Slutligen är byggsatser i trä för barn ett miljövänligt och hållbart val jämfört med engångsleksaker i plast. De naturliga material som används vid tillverkningen är miljövänliga och giftfria, vilket gör det till ett säkert och hälsosamt val för barn. Kort sagt är en byggsats i trä för barn en pedagogisk, rolig, hållbar och miljövänlig leksak som stimulerar barnets fantasi

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.