1975-3e9ce6.jpeg
Hello Kitty väckarklocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Hello Kitty väckarklocka för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att älska denna Hello Kitty-väckarklocka. En söt väckarklocka med nattlampa som hon säkert kommer att älska att ha på sitt lilla skrivbord eller nattduksbord. Ge henne denna väckarklocka för barn för att hjälpa henne att komma upp i tid till skolan. Hello Kitty-väckarklockan är tyst och enkel att ställa in.

Hello Kitty-väckarklockan för barn är en söt och funktionell väckarklocka som små flickor kommer att älska. Den har en rund urtavla med Hello Kittys leende ansikte, rosa visare och ett rosa index. Hello Kitty-väckarklockan har också ett justerbart alarm och en snooze-/ljusknapp. Väckarklockan drivs av ett AA-batteri (ingår ej).

En söt väckarklocka för flickor

Denna Hello Kitty väckarklocka kommer att lysa upp din lilla prinsessas sovrum med sin söta, feminina touch. Att se den varje morgon när hon vaknar kommer att få henne på gott humör. Hello Kitty-väckarklockan för barn är söt och funktionell. Den är perfekt för små flickor som älskar Hello Kitty. Väckarklockan är enkel att använda och har en mängd funktioner, som tid- och alarmdisplay. Hello Kitty väckarklocka för barn är tillverkad av högkvalitativa material och är helt säker för barn. Den är också extremt hållbar, vilket gör den idealisk för daglig användning.
1975-e7601a.jpeg
1975-5382fc.jpeg

En vacker väckarklocka

Denna Hello Kitty-väckarklocka är ett viktigt tillbehör för små fans av den berömda lilla vita katten. Med sin roliga, färgglada design kommer väckarklockan att lysa upp ditt barns sovrum och få upp dem i tid för dagen i skolan eller på lekplatsen. Väckarklockan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och stöttålig. De ljusa, glada färgerna gör ditt barns sovrum lite roligare och bidrar till att skapa en glad och välkomnande atmosfär. Med sin charmiga design och användarvänlighet är denna väckarklocka ett måste för alla små flickor som älskar Hello Kitty.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.