endelad baddräkt för pojke, blå med små fiskar
Baddräkt för pojke, blå med små fiskar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baddräkt för pojke, blå med små fiskar

499,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den blå pojkbaddräkten med små fiskar är det perfekta valet för små pojkar som gillar att leka i vattnet och njuta av solen. Baddräkten är tillverkad i ett mjukt, bekvämt tyg som inte skaver mot huden eller orsakar irritation.

Perfekt för skoj!

Den blå våtdräkten för pojkar med små fiskar är det perfekta valet för unga simmare som gillar att sticka ut vid poolen eller stranden. Denna baddräkt är utformad för att ge optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar samtidigt som den ger exceptionell komfort för barn. Dräkten är tillverkad av ett mjukt, stretchigt tyg som ger stor rörelsefrihet i vattnet. Den åtsittande passformen ger också extra skydd mot hudirritation som orsakas av gnidning mot sand eller grova ytor. Baddräktens design är verkligen bedårande, med små fiskar tryckta på en ljusblå bakgrund.

uV-skyddad!

Blå våtdräkt för pojkar med små fiskar är det perfekta valet för unga simmare som gillar att ha kul i vattnet. Denna baddräkt är utformad för att ge maximalt skydd mot solens skadliga UV-strålar, samtidigt som ditt barn kan röra sig fritt och bekvämt i vattnet. Dräkten är tillverkad av ett högkvalitativt material som är mjukt att ta på och slitstarkt. Tyget andas också, vilket innebär att ditt barn inte blir för varmt eller för blött när det leker i vattnet. Baddräktens design är helt bedårande, med små fiskar tryckta överallt.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.